3-dnevni brezplačni jutranji joga izziv

POPOLNO JUTRO – POPOLN DAN

Prijavite se na joga izziv, ki bo potekal znotraj zaprte Facebook skupine od 5. do 7. maja, zjutraj ob 7.00h.

Že s kratko jutranjo jogo boste umirili in razjasnili misli ter se celostno sprostili.

Izziv bo vodil Blaž Jarc EMBA, učitelj joge in direktor Joga studia Sadhana.

Blaž o sebi: Uživam v tem, da ljudem lahko na uporaben način podajam znanje in razumevanje joge, ki pri njih lahko pomeni veliko pozitivno spremembo in velike korake v življenju. Odpornost na stres in dobra psiho-fizična kondicija vadečih pomenita glavni namen mojega dela. Vedno zagovarjam dejstvo, da je joga, podana na pravi način, za vsakogar.
Jogo učim, jogo živim.

IMG_E9257

Prijavite se in na vaš e-mail boste dobili povezavo do zaprte Facebook skupinice.

* indicates required
Po napornem delovnem urniku v času karantene, ki je bil mnogo daljši kot sicer, se je vrnila stara bolečina v ledvenem delu hrbtenice. Sedenja je bilo enostavno preveč, gibanja pa premalo. Hrbet me je bolel ne glede na položaj telesa in vedela sem, da moram vspostaviti nazaj mojo jogijsko rutino. Že po treh praksah joge je bilo stanje bistveno boljše. Prednost on-line posnetkov pa je bila ta, da sem jogo vadila vsak drug dan namesto le 1 x tedensko.
Anja, 41 let Hatha joga 2
Ob delu od doma in šolanju otroka pravtako od doma, sem mislila, da se mi bo kar zmešalo … čas karantene je bil res izziv in moje telo je doživelo velik stres. Zato sem si zorganizirala čas, tudi varstvo za otroke, da sem lahko odjogirala jogico z mojim učiteljem vsaj enkrat tedensko. Vsaj za kratek čas sem odmislila vse kar me je obremenjevalo. Jogo preko spleta sem poskusila prvič in lahko rečem le – HVALA. Posnetki so bili res kvalitetni in ko sem zaprla oči, sem odmislila, da sem doma. Hkrati pa so bile inštrukcije tako zelo nazorne, da sem se kot začetnik kljub spletnemu učenju veliko naučila.
Katarina, 38 let Hatha joga 1
Imela sem strašen odpor do on-line joge, zato prvi mesec sploh nisem hotela slišat za to opcijo. Dokler mi ni hčera pomagala tehnično in sva nato nekajkrat skupaj doma vadili … uvidela sem, da ni razloga, da ne vadim. Imenitno je to, da posnetke lahko uporabiš kadarkoli, tudi večkrat.
Marjeta, 71 let Joga za zlata leta