Spletna Hatha joga V ŽIVO s priznanimi slovenskimi učitelji joge

Samo ena praksa joge na teden ti lahko spremeni življenje

Poglej si VIDEO in nas spoznaj

Najbolj modra investicija je v svoje zdravje in počutje. Investiraj vase!

Po napornem delovnem urniku v času karantene, ki je bil mnogo daljši kot sicer, se je vrnila stara bolečina v ledvenem delu hrbtenice. Sedenja je bilo enostavno preveč, gibanja pa premalo. Hrbet me je bolel ne glede na položaj telesa in vedela sem, da moram vspostaviti nazaj mojo jogijsko rutino. Že po treh praksah joge je bilo stanje bistveno boljše. Prednost on-line posnetkov pa je bila ta, da sem jogo vadila vsak drug dan namesto le 1 x tedensko.
Anja, 41 let Hatha joga 2
Ob delu od doma in šolanju otroka pravtako od doma, sem mislila, da se mi bo kar zmešalo … čas karantene je bil res izziv in moje telo je doživelo velik stres. Zato sem si zorganizirala čas, tudi varstvo za otroke, da sem lahko odjogirala jogico z mojim učiteljem vsaj enkrat tedensko. Vsaj za kratek čas sem odmislila vse kar me je obremenjevalo. Jogo preko spleta sem poskusila prvič in lahko rečem le – HVALA. Posnetki so bili res kvalitetni in ko sem zaprla oči, sem odmislila, da sem doma. Hkrati pa so bile inštrukcije tako zelo nazorne, da sem se kot začetnik kljub spletnemu učenju veliko naučila.
Katarina, 38 let Hatha joga 1
Imela sem strašen odpor do on-line joge, zato prvi mesec sploh nisem hotela slišat za to opcijo. Dokler mi ni hčera pomagala tehnično in sva nato nekajkrat skupaj doma vadili … uvidela sem, da ni razloga, da ne vadim. Imenitno je to, da posnetke lahko uporabiš kadarkoli, tudi večkrat.
Marjeta, 71 let Joga za zlata leta

V Hatha joga tečaju
boste izvedeli:

 • Kako tehnike joge izvajati anatomsko pravilno ter si s tem zagotoviti optimalen učinek joge;
 • Kako izvajati različne telesne položaje (asane): predklone, zaklone, zasuke, inverzije, stoječe položaje …;
 • Kako pravilno dihati in kako dihanje pomaga izboljšati splošno počutje;
 • Kako je telesna drža in gibanje povezano z našim dihanjem in čustvi;
 • Vse kar potrebujete za samostojno prakso joge doma.

Cilji, ki jih boste dosegli
s pomočjo redne vadbe Hatha joga:

 • bolj gibko in vitalno telo;
 • manj telesne napetosti, manj bolečin v hrbtenici, vratu;
 • optimalno okrepljene trebušne in hrbtne mišice ter mišice nog in zadnjice;
 • boljša drža in večje zavedanje pravilnega gibanja;
 • boljša kakovost dihanja;
 • večja sproščenost in boljša kakovost spanca;
 • boljše samozavedanje;
 • boljša koncentracija in druge kognitivne sposobnosti.

Komu je tečaj Hatha joge namenjen?

 • Vsem, ki se želijo bolje počititi v lastnem telesu.
 • Vsem, ki se srečujejo z bolečinami v hrbtu, nespečnostjo, stresom, glavoboli, prebavnimi težavami.
 • Vsem, ki želijo sistematično vodene in jasno demonstrirane vaje za domačo prakso joge z dobro razlago.
 • Vsem, ki iščejo učinkovito orodje za obvladovanje stresa.
 • Vsem, ki si želijo zmernega pristopa dela na sebi, ki jih ne bo telesno izčrpal, a bo kljub temu zelo učinkovit.

Tečaj vodijo

Sneža Vidovič, ustanoviteljica Joga studia Sadhana in Sadhana šole za učitelje joge, univ. diplomirana socialna delavka in certificirana učiteljica joge, učenka mojstra joge Paramhanse Yoganade, ekspert za dihalne tehnike

E-RYT 500, CYT 200, CYT 500 (ameriška diploma, 200 in 500-urni program), FIY 600 (evropska diploma, 600-urni program),

Certificirana učiteljica HORMONE YOGA THERAPY

NLP Master, predavateljica, avtorica jogijskih programov in DVD-ja Sadhana Vol.1.

Programi: dihalne tehnike proti stresu, Hatha Joga 1,2,3, tečaj meditacije, Joga za hormonsko ravnovesje (Hormonal Yoga Therapy TM), Joga za podjetja, Indiviadualni terapevtski programi

Sneža o sebi: Začutiti in razumeti učenca, ga podpreti, ko to potrebuje in ga voditi k zahtevnejšim izzivom, ko je pripravljen – to je umetnost mojega poučevanja. Najprej skušam delati na sebi, da bi lahko kvalitetno delala z drugim, saj le na ta način lahko s pravo energijo poučujem. Ne domišljam si, da vse vem in veselim se neraziskanega.

Blaž Jarc EMBA, učitelj joge in direktor Joga studia Sadhana, svetovalec za podjetja, fasilitator delavnic in poslovni trener, LEGO®SERIOUSPLAY® Facilitator, NLP Master Coach.

Programi: Hatha Joga 1,2,3, Šola osebne odličnosti, Mantra meditacija, Individualni programi, Joga za podjetja, Pranajama

Blaž o sebi: Uživam v tem, da ljudem lahko na uporaben način podajam znanje in razumevanje joge, ki pri njih lahko pomeni veliko pozitivno spremembo in velike korake v življenju. Odpornost na stres in dobra psiho-fizična kondicija vadečih pomenita glavni namen mojega dela.
Jogo učim, jogo živim.

Eva Valant, učiteljica joge in univerzitetna diplomirana organizatroka

Programi: Regenerativna joga, Hatha Joga 1 in 2, Joga za podjetja

Eva o sebi: Večna raziskovala in učenka. Verjamem v srčno delo, saj le to edino prinaša notranje zadovoljstvo in ustvarja pravo vibracijo in energijo, ki se odraža ob mojem poučevanju joge. Svojim učencem poskušam podati znanje in orodje, ki jim bo pomagalo pri odkrivanju in čutenju sebe. Ključ je v ravnovesju in to iščem v vsaki praksi joge.

Lea Avguštin učiteljica hatha joge, predavateljica delavnic na temo Stres-management, univ. dipl. pedagoginja/andragoginja, (CYT 300, RYT 500)

Programi: Hatha Joga 1 in 2, Joga za podjetja, Terapevtska joga

Lea o sebi: Začutiti človeka na drugi strani joga blazine je nekaj, kar nosim v sebi. In če lahko pripomorem, da se s premišljeno sestavljeno prakso joge ljudje bolje začutijo, spoznavajo svoje vzorce in tako rastejo, se moja dharma uresničuje. Cilj je pot, poti pa so različne.

Naše zagotovilo in obljuba vam ….

V spletnem tečaju Hatha Joga vam bomo predali znanje joge, ki smo ga vestno pridobivali več kot 15 let pri najboljših svetovnih učiteljih. Z nami boste korak za korakom odkrivali moč joge ter spreminjali vsakodnevno počutje na bolje. Če s programom ne boste zadovoljni in ne bo izpolnil vaših pričakovanj ter naših obljub, potem vam v 30 dneh od dneva nakupa povrnemo kupnino.

Spletna vadba joge poteka enkrat tedensko v živo stopnji zahtevnosti, ki jo boste izbrali.Termini prakse so znani v naprej, posnetek vsake prakse vam bo na voljo še cel teden za primer, če ste prakso zamudili ali jo želite ponoviti. Več o programu preberite spodaj in se nam pridružite čimprej!