Morda že nekaj časa razmišljaš o jogi, pa ne veš kako pravilno začeti?

Potem je spletna prakse joge za začetnike (Hatha Joga 1) zate


Dejstvo je, da je na spletu ogromno posnetkov joge, ki pa ni nujno, da so vodeni s strani stokovnjakov. Večina ni primerna za začetnike in si z njimi lahko narediš več škode kot koristi.

Tukaj si lahko pogledaš kaj o začetnem tečaju joge pravijo naši učenci …

KAKO VSE SKUPAJ POTEKA?

Začetna vadba joge je vodena s strani strokovnjakov z demonstracijo in razlago, tako da vse gibe izvajaš pravilno in primerno za svoj nivo.

Vsak teden bomo zate pripravili nov posnetek prakse joge in te sistematično vodili skozi tečaj.

BONUS:
Posnetek vsake vadbe joge ostane na voljo za ogled še cel teden za primer, če si prakso zamudil-a ali pa jo želiš ponoviti.

Akcijska ponudba ob prijavi na
SPLETNI TEČAJ JOGE ZA ZAČETNIKE:

14 dni brezplačno!

35,00 €

*Akcijska ponudba se izteče kmalu.

Tečaj vodijo priznani strokovnjaki joge:

Sneža Vidovič, ustanoviteljica Joga studia Sadhana in Sadhana šole za učitelje joge, univ. diplomirana socialna delavka in certificirana učiteljica joge, učenka mojstra joge Paramhanse Yoganade, ekspert za dihalne tehnike

E-RYT 500, CYT 200, CYT 500 (ameriška diploma, 200 in 500-urni program), FIY 600 (evropska diploma, 600-urni program),

Certificirana učiteljica HORMONE YOGA THERAPY

NLP Master, predavateljica, avtorica jogijskih programov in DVD-ja Sadhana Vol.1.

Programi: dihalne tehnike proti stresu, Hatha Joga 1,2,3, tečaj meditacije, Joga za hormonsko ravnovesje (Hormonal Yoga Therapy TM), Joga za podjetja, Indiviadualni terapevtski programi

Sneža o sebi: Začutiti in razumeti učenca, ga podpreti, ko to potrebuje in ga voditi k zahtevnejšim izzivom, ko je pripravljen – to je umetnost mojega poučevanja. Najprej skušam delati na sebi, da bi lahko kvalitetno delala z drugim, saj le na ta način lahko s pravo energijo poučujem. Ne domišljam si, da vse vem in veselim se neraziskanega.

Blaž Jarc EMBA, učitelj joge in direktor Joga studia Sadhana, svetovalec za podjetja, fasilitator delavnic in poslovni trener, LEGO®SERIOUSPLAY® Facilitator, NLP Master Coach.

Programi: Hatha Joga 1,2,3, Šola osebne odličnosti, Mantra meditacija, Individualni programi, Joga za podjetja, Pranajama

Blaž o sebi: Uživam v tem, da ljudem lahko na uporaben način podajam znanje in razumevanje joge, ki pri njih lahko pomeni veliko pozitivno spremembo in velike korake v življenju. Odpornost na stres in dobra psiho-fizična kondicija vadečih pomenita glavni namen mojega dela.
Jogo učim, jogo živim.

Eva Valant, učiteljica joge in univerzitetna diplomirana organizatroka

Programi: Regenerativna joga, Hatha Joga 1 in 2, Joga za podjetja

Eva o sebi: Večna raziskovala in učenka. Verjamem v srčno delo, saj le to edino prinaša notranje zadovoljstvo in ustvarja pravo vibracijo in energijo, ki se odraža ob mojem poučevanju joge. Svojim učencem poskušam podati znanje in orodje, ki jim bo pomagalo pri odkrivanju in čutenju sebe. Ključ je v ravnovesju in to iščem v vsaki praksi joge.

Cilji, ki jih boste dosegli
s pomočjo redne vadbe Hatha joga:

 • bolj gibko in vitalno telo;
 • manj telesne napetosti, manj bolečin v hrbtenici, vratu;
 • optimalno okrepljene trebušne in hrbtne mišice ter mišice nog in zadnjice;
 • boljša drža in večje zavedanje pravilnega gibanja;
 • boljša kakovost dihanja;
 • večja sproščenost in boljša kakovost spanca;
 • boljše samozavedanje;
 • boljša koncentracija in druge kognitivne sposobnosti.

V Hatha joga tečaju
boste izvedeli:

 • Kako tehnike joge izvajati anatomsko pravilno ter si s tem zagotoviti optimalen učinek joge;
 • Kako izvajati različne telesne položaje (asane): predklone, zaklone, zasuke, inverzije, stoječe položaje …;
 • Kako pravilno dihati in kako dihanje pomaga izboljšati splošno počutje;
 • Kako je telesna drža in gibanje povezano z našim dihanjem in čustvi;
 • Vse kar potrebujete za samostojno prakso joge doma.

Akcijska ponudba ob prijavi na

SPLETNI HATHA JOGA TEČAJ ZA ZAČETNIKE:

14 DNI BREZPLAČNO!

35,00 €

*Akcijska ponudba se izteče kmalu.

Izjave praktikantov, ki že pridno jogirajo doma

“Po napornem delovnem urniku v času karantene, ki je bil mnogo daljši kot sicer, se je vrnila stara bolečina v ledvenem delu hrbtenice. Sedenja je bilo enostavno preveč, gibanja pa premalo. Hrbet me je bolel ne glede na položaj telesa in vedela sem, da moram vspostaviti nazaj mojo jogijsko rutino. Že po treh praksah joge je bilo stanje bistveno boljše. Prednost on-line posnetkov pa je bila ta, da sem jogo vadila vsak drug dan namesto le 1 x tedensko.”
Anja, 41 let


“Ob delu od doma in šolanju otroka pravtako od doma, sem mislila, da se mi bo kar zmešalo … čas karantene je bil res izziv in moje telo je doživelo velik stres. Zato sem si zorganizirala čas, tudi varstvo za otroke, da sem lahko odjogirala jogico z mojim učiteljem vsaj enkrat tedensko. Vsaj za kratek čas sem odmislila vse kar me je obremenjevalo. Jogo preko spleta sem poskusila prvič in lahko rečem le – HVALA. Posnetki so bili res kvalitetni in ko sem zaprla oči, sem odmislila, da sem doma. Hkrati pa so bile inštrukcije tako zelo nazorne, da sem se kot začetnik kljub spletnemu učenju veliko naučila.”
Katarina, 38 let


“Imela sem strašen odpor do on-line joge, zato prvi mesec sploh nisem hotela slišat za to opcijo. Dokler mi ni hčera pomagala tehnično in sva nato nekajkrat skupaj doma vadili … uvidela sem, da ni razloga, da ne vadim. Imenitno je to, da posnetke lahko uporabiš kadarkoli, tudi večkrat. ”
Marjeta, 71 let


NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Kako izbrati ustrezen program – stopnjo zahtevnosti?
Vsem začetnikom priporočamo program za začetnike – Hatha Joga 1

Koliko časa trajajo prakse joge za začetnike?
Prakse spletne joge trajajo cca 60 minut, za telo in glavo bo to dovolj izziva 🙂

Kakšno opremo potrebujem?
Za varno prakso joge potrebujete blazino za jogo. Poleg blazine pa je dobro imeti še dva kvadra za jogo, trak za jogo in eno debelo odejo. Vse navedeno vam bo v pomoč veliko let, zato je nakup zelo smiselen. Naši tečajniki lahko kupite vso opremo po zelo ugodnih cenah, kontaktirajte nas!

Kateri učitelji vodijo spletno prakso joge?
Spletni programi so specifika in zahtevajo posebno znanje in prilagoditve učitelja joge, zato bodo programe joge on-line vodili Sneža Vidovič, priznana učiteljica joge in meditacije z najboljšimi učitelji joge iz Joga studia Sadhana.

Komu priporočamo program?
Program spletne joge v živo priporočamo vsem, ki ste odločili za redno prakse joge v zavetju vašega doma. Namenjen je slehernemu posamezniku, ki se srečuje z obremenilnimi vplivi današnjega časa in želi poskrbeti za svoje dobro psihofizično stanje ter dobro počutje.

Kje lahko spremljam začetni tečaj joge?
V spletni učilnici enostavno vstopiš v svoj tečaj, v zavihku VSEBINA  PROGRAMA pa te že čaka več posnetkov. Izberi svojega glede na svoje počutje in želje. Vadbo lahko ponoviš večkrat čez teden in tako izkoristiš poln potencial.

Kaj pa če z vadbo nisem zadovoljen-a?
Brez skrbi. V kolikor boste tekom meseca naredili vse 4 vadbe joge in ugotovili, da to ni bilo vredno vašega denarja, vam pripada vračilo denarja v 30 dneh od dneva nakupa. Pridružite se brez rizika!

Še nikoli nisem izvajal-a joge, je to primerno tudi zame?
Vaje so prilagojene na začetni nivo joge in so primerne za vsakogar.

Ali lahko delam jogo še s kom?
Seveda! Veselimo se, da z nami delajo pari, včasih pa kar cele družine. Joga lahko postane prekrasen ritual in povezovalni člen. Odprite našo stran na velikem ekranu v dnevni sobi in naj se joga prične!

Na katerih napravah lahko spremljam jogo?
Program lahko spremljate na vseh pametnih napravah, do njega lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, kar je ogromna prednost izvedbe na spletu. Telefon, tablica, računalnik ali pametni televizor – povsod nas lahko vidite v visoki resoluciji.

Naše zagotovilo in obljuba vam ….

V spletnem tečaju Hatha Joga vam bomo predali znanje joge, ki smo ga vestno pridobivali več kot 20 let pri najboljših svetovnih učiteljih. Z nami boste korak za korakom odkrivali moč joge ter spreminjali vsakodnevno počutje na bolje. Če s programom ne boste zadovoljni in ne bo izpolnil vaših pričakovanj ter naših obljub, potem vam v 30 dneh od dneva nakupa povrnemo kupnino.

Samo ena praksa joge na teden ti lahko spremeni življenje

Akcijska cena ob prijavi na program

HATHA JOGA ZA ZAČETNIKE – SPLETNI TEČAJ:

PRVIH 14 DNI BREZPLAČNO!

35,00 €

*Akcijska ponudba se izteče kmalu.