Podjetje Snežana Vidović s.p. s temi pogoji uporabe spletne strani www.ejoga.si, določa pravice in obveznosti podjetja Snežana Vidović s.p. ter uporabnikov oz. obiskovalcev spletnih strani pod domenami podjetja Snežana Vidović s.p..

UPORABA

Snežana Vidović s.p. ponuja vsebino in informacije na tej spletni strani v komercialne namene.

Uporaba te spletne strani ter vsebine in storitve je na voljo za uporabo samo pod spodaj navedenimi pogoji in ob dostopu do spletne strani ali katerekoli njene podstrani spletne strani, se uporabnik strinja z veljavnostjo pogojev uporabe v sedanji različici. V kolikor se uporabnik ne strinja s posameznim pogojem ali vsemi pogoji in določili, mora biti uporaba spletne strani prekinjena. Snežana Vidović s.p. lahko te pogoje spremeni kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Uporabnik se zavezuje, da spletne strani ter vsebine ne bo uporabljal za nezakonite namene ali v nasprotju z načeli morale in etike.

PODATKI

Kadar koli dostopate na spletno stran podjetja Snežana Vidović s.p., se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije Snežana Vidović s.p. uporablja za merjenje privlačnosti spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Nekateri deli spletne strani, ki ponujajo prenos informacij ali storitev pa lahko zahtevajo, da uporabnik vnese osebne podatke za prejemanje storitev ali dostopa do posebnih območij ali registracijo kot uporabnik z geslom. Snežana Vidović s.p. hrani in uporablja uporabnikove osebne podatke samo za posebne namene, s katerimi se uporabnik tako rečeno strinja. Uporaba osebnih podatkov za druge namene, se lahko izvede samo, ko je to legalno tudi dovoljeno. Vsi uporabniški podatki bodo ostali zaupni in se dostopni samo zaposlenim podjetja Snežana Vidović s.p. ali njihovim zastopnikom, samo ko je izrecno potrebno izrecno potrebna uporaba s strani uporabnika. Podrobne pogoje zasebnosti določa »Politika zasebnosti«, ki je objavljena na spletni strani www.ejoga.si.

AVTORSKE PRAVICE IN INTELEKTUALNA LASTNINA

Vsebina in informacije na spletni strani so za uporabnikovo osebno, nekomercialno uporabo in ne smejo biti prenesene, kopirane, predelane ali distribuirane za komercialno uporabo, z izjemo tiste vsebine na voljo posebej za prenos in izrecno določene za ta namen. Uporabnik lahko natisne ali objavi na družbenih omrežjih le dele spletne strani, ki so namenjene za osebno uporabo.

Vsebina spletne strani t.i. besedila, slike, grafike, postavitve so avtorske pravice podjetja Snežana Vidović s.p. in jih ni dovoljeno reproducirati, predelovati, distribuirati, ne glede na medij in teritorij.

Snežana Vidović s.p. ter produkti v njenem portfoliu so zaščiteni s pravicami intelektualne lastnine, uporaba teh pravic brez predhodnega izrecnega dovoljenja podjetja Snežana Vidović s.p. je nedovoljena.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Snežana Vidović s.p. si bo prizadevala zagotoviti nemoteno in brezhibno delovanje spletne strani, ažurnost in točnost vsebin in vzpostavitev delovanja spletne strani v primeru izpada delovanja.

Uporabniki vsebine na spletni strani uporabljajo na lastno odgovornost. Uporabnik se zavezuje, da spletne strani ne bo uporabljal za nezakonite namene, v nasprotju z določili zakonodaje ali etičnimi in moralnimi standardi.

Snežana Vidović s.p. ne odgovarja za morebitno netočnost in neaktualnost objavljenih vsebin oziroma nedosegljivost spletne strani, za motnje pri dostopu do ali za motnje pri uporabi spletne strani, za slabšo kakovost le-te ali katerokoli drugo napako na in v zvezi s spletno stranjo.

Snežana Vidović s.p. tudi ne odgovarja za škodo, ki utegne nastati na strojni opremi, programski ali drugi opremi uporabnika zaradi uporabe spletne strani. Uporabnik mora zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus, itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te.

POVEZAVE DO TRETJIH STRANI

Snežana Vidović s.p. lahko na spletni strani uporablja povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom podjetja Snežana Vidović s.p.. Za informacije in gradiva ter druge vsebine, ki so na voljo na spletnih straneh tretjih oseb Snežana Vidović s.p. ne odgovarja in ne prevzema odgovornosti. Uporabnikom svetujemo, da skrbno preberejo pogoje uporabe in izjave o zasebnosti na vseh spletnih straneh tretjih oseb pred uporabo takšne spletne strani oziroma preden preko njih objavijo ali posredujejo svoje osebne ali druge podatke.